Počeo sa radom novi web portal www.mrkojevici.me

Postupajući po zaključcima inicijativnog sastanka od 7.aprila ove godine tim ljudi zadužen za multimediju i marketing pristupili su radu i nakon napornih 30 dana pustili u rad potpuno novi redizajnirani web portal Nevladine organizacije Mrkojevići. Portal je postavljen na potpuno novoj adresi, zakupom nacionalnog domena www.mrkojevici.me.

Portal je urađen po poslednjim web standardima prilagođen korišćenu na računarima, tabletima i pametnim telefonima. Osim stanadrdnih sadržaja koji su bili na starom portalu, dodali smo rubriku video, gdje ćemo postepeno objavljivati materijale o radu organizacije, emitovanih na medijima u Crnoj Gori.

Portal je predviđen da na jedan moderan način prezentira aktivnosti NVO Mrkojeići i aktuelnosti u našem kraju. Poseban segnemt ovog portala predviđen je za našu dijasporu, gdje ćemo u saradnji sa našim klubovima obavještavati posjetioce o njihovim aktivnostima.

Na portalu smo predvidjeli i rubriku FOTOGRAFIJE ČITALACA, na kojoj ćemo objavljivati fotografije koje nam pošaljete a koje se odnose na događaje i ono što je vezano za mrkojeviće.

Uporedo sa portalom puštićemo u rad i moderan FORUM, na kojem će posjetioci moći da komentariši ona postavljene teme i sadržaje. Forum će biti ontrolisan od strane administratora, čime ćemo spriječiti bilo kakvu zloupotrebu njegovog sadržaja.

Nowi web portal će biti praćen FACEBOOK I YOUTUBE stranicom, čime ćemo na nabrži način obavještavati naše korisnike o aktivnostima i planovima u radu organizacije.

Nadamo se da ćete uživati u novom web portalu a ujedno Vas molimo da nam na mailu organizacije šaljete Vaše prijedloge i sugestije vezanje za njegov izgleda kao i da nam šaljete zanimljive fotografije i video sadržaje koje bismo objavili na ovom portalu.

Upravni odbor
NVO «Mrkojevići»